Turlista

Tyvärr har vi stängt 2020 för att minska risken för smittspridning.


TURLISTA 2020


Snart är det dags för kryssningar med MS Immeln i Sveriges sydligaste skärgård i sjön Immeln i Sjöriket Skåne.


Om ni är en grupp med fler än 10 personer och inte hittar ert önskade datum här under så säg till så ska vi se om vi kan öppna upp ett nytt datum till er. Är ni inte så många så kan ni boka in er på nedanstående datum där det finns plats. Röda datum går tyvärr inte att boka.  


Vi har fullständiga rättigheter ombord

(servering 11:00-01:00).


ALLMÄNNA VILLKOR:


Tänk på att platserna är begränsade och maten levereras till båten. Därför måste eventuell avbokning ske senast 7 dagar innan avgång, annars utgår fullt pris.


Om befälhavaren ombord beslutar att avsluta en påbörjad resa utgår ingen kompensation utan resten av turen och maten får njutas ifrån kaj. Befälhavaren ombord ansvarar för allas säkerhet och det är enbart han som

avgör om en resa behöver avbrytas.


Om befälhavaren ombord beslutar att ställa in en resa innan avgång kommer biljettpriset att reduceras med 100 kronor per person och servering sker då vid kaj. För rederiet och restaurangen är arbetet och kostnaderna de samma oavsett om vi kastar loss eller ej. Då upplevelsen för gästen inte blir den samma har vi valt att kompensera med 100 kronor.


Inställd resa har endast skett ett fåtal gånger sedan 1984 då MS Immeln sjösattes, så risken är minimal men vi vill ändå informera om att det är möjligt.


Säkerheten kommer alltid att ha första prioritet..


INFO@MSIMMELN.SE          044-96 100          GAMLA BYVÄGEN 1, 289 73 IMMELN